Wie is Group Project 360?

Ons innovatieve bedrijf is ontstaan uit de samenwerking van twee gespecialiseerde bedrijven: David De Sloover in afwerking en Jano Eeckhout in bouwen en verbouwen. Samen hebben wij Project 360 opgericht, om de markt van bouwen en verbouwen te verhelderen.

Als jonge ondernemers begrepen wij al snel dat de markt vol zit met aannemers die slechts één vakgebied beheersen en te veel onderaannemers die het voor de klant ondoorzichtig maken. Daarom bieden wij u terug de essentie van bouwen en verbouwen, door uw idee of droom snel en professioneel uit te voeren met een heldere kijk op zowel de uitvoering als de aanrekening. Bij ons staat transparantie voorop en wij zorgen dat onze klanten altijd weten waar ze aan toe zijn.

Maak kennis met ons renovatiebedrijf!

Group Project360 team

David De Sloover

Partner

Van 2005 tot 2011 heb ik school gelopen op Don Bosco Sint-Denijs Westrem en heb er de opleiding bouw gevolgd, zowel ruwbouw, afwerking als renovatie.

Meteen van school begon ik mijn zelfstandige carrière als schilder maar merkte al snel dat dit niet mijn eindbestemming was. Terugkeren naar renovatie technieken en het oprichten van Project 360 bleek een winnende combinatie te zijn!

Zo help ik al 10 jaar, dagdagelijks mee aan het realiseren van onze klanten hun dromen & projecten.

Jano Eeckhout

Partner

Van kinds af aan, wist ik dat bouwen mijn ding zou gaan worden. Na 6 jaar studie in bouw en renovatietechnieken heb ik de ‘stiel’ geleerd bij een genormeerd bedrijf.

Al snel wist ik dat ik dit heel mijn leven zou gaan doen…maar er miste iets. De uitdaging en het gebrek aan creativiteit zorgden ervoor dat ik al heel snel zelfstandig ben gestart met bouwen en renoveren.

Vandaag kan ik mijn passie en meer dan 10 jaar ervaring in bouwen en renoveren, via Project360 delen met onze klanten.

Wat doen we?

Ons bedrijf biedt totaalrenovatie van A tot Z, inclusief afwerking en interieur.
Daarnaast vinden het net zo belangrijk om kleinere klussen zoals schilderwerk, terrassen, vloeren, laminaat en interieur wrappen uit te voeren.

Bij  Group Project360 richten we ons op verschillende segmenten, waaronder particulieren, bedrijven, winkelinrichtingen, hotels en investeerders die woningen willen opknappen om te verhuren.

Wij begrijpen dat elk van deze doelgroepen unieke behoeften en vereisten heeft en wij streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat elk project van begin tot eind soepel en professioneel verloopt, ongeacht de grootte of complexiteit ervan. Of u nu uw huis wilt renoveren, uw bedrijf wilt uitbreiden of een nieuwe hotelkamer wilt inrichten, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Wij zijn Group Project 360, een team van experts dat alles aanbiedt en voor elk onderdeel de juiste teams en specialisten heeft.

Decoratie schilderwerken
Decoratie schilderwerken

Hoe doen we het?

Bij Project360 hanteren we een gestroomlijnde werkwijze. We beginnen met een persoonlijk bezoek ter plaatse om de job te bekijken en te evalueren. Als we genoeg informatie hebben, maken we altijd een gratis vrijblijvende offerte op.
Indien we meer gedetailleerde plannen nodig hebben, bieden we ook de mogelijkheid om samen te werken met een architect die deel uitmaakt van ons team van deskundigen.

Nadat de offerte is opgemaakt, wordt deze doorgestuurd en opgevolgd door onze toegewijde medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de job. Zij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat eventuele problemen tijdig worden opgelost.

Na de uitvoering van de werken worden deze zorgvuldig nagekeken en opgeleverd in samenwerking met de eindklant. Op deze manier streven we ernaar om een hoogwaardige service te bieden en ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met het resultaat.

Missie

Bij Project360 willen we ons onderscheiden van de doorsnee bouwbedrijven door onze collega’s groeimogelijkheden te bieden binnen ons bedrijf.

We geloven dat dit niet alleen de individuele medewerker ten goede komt, maar ook de kwaliteit van ons werk verbetert en ons in staat stelt om onze klanten in heel België beter van dienst te zijn.

Door onze teamleden te ondersteunen en te motiveren om hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen, kunnen we blijven groeien en ons aanpassen aan de veranderende behoeften van de bouwindustrie.

Visie

We proberen iedere dag om zowel onze eindklanten als onze collega’s naar een hoger niveau te tillen.

We willen dit bereiken door groeimogelijkheden aan te bieden en door gebruik te maken van de nieuwste technieken in ons vakgebied. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat we altijd up-to-date zijn en de hoogste kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten.

We geloven dat door ons te blijven ontwikkelen en onze kennis te vergroten, we niet alleen ons bedrijf kunnen verbeteren, maar ook de bredere bouwsector waarin we actief zijn.

Scroll naar boven