Gyproc laten plaatsen

Ons “Afwerking”-team helpt u bij het installeren van gipswanden en het realiseren van uw interieurprojecten. Gyproc is een veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt voor het creëren van wanden, plafonds, scheidingswanden, nissen en meer.

Gyproc biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele bouwmaterialen. Het is licht, eenvoudig te installeren en te bewerken en biedt een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Daarnaast kan het worden afgewerkt met een breed scala aan materialen, zoals verf, behang, tegels en meer.

Onze ervaren en professionele vakmensen werken met hoogwaardige gipsplaat materialen om een perfecte afwerking te garanderen. We zijn gespecialiseerd in zowel kleine als grote gyprocprojecten, van een enkele scheidingswand tot een complete verbouwing van jouw woning of bedrijfsruimte.

Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van scheidingswanden, plafonds, nissen en meer. Onze vakmensen zijn niet alleen bedreven in de installatie van gyproc, maar zijn ook gespecialiseerd in de afwerking ervan. Hierbij kun je denken aan hoogwaardig pleisterwerk en schilderwerk, waarmee we zorgen voor een perfect afgewerkte gyprocoptiek.

Bij Project 360 staan we bekend om onze snelle en efficiënte dienstverlening. We werken met een strakke planning om ervoor te zorgen dat jouw gyprocproject binnen de afgesproken tijd en budget wordt afgerond.

Kies voor Project 360 voor jouw gyprocwerken en maak van jouw ruimte een stijlvol en modern thuis of bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw gyprocproject.

Scroll naar boven