Algemene afwerking

Op zoek naar een meedenkende partner voor de algemene afwerking van je huis? Dan is Project 360 de partner die je zoekt. Wij begeleiden onze klanten van casco tot de afwerkingsfase, en zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen voldoet.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector hebben wij een uitstekend team uitgebouwd die gespecialiseerd is in de afwerking van jouw project.

Bij Project 360 geloven we sterk in transparante communicatie. Daarom krijg je bij ons een vast aanspreekpunt, die je gedurende het hele traject begeleidt en ondersteunt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kan je op elk moment vragen stellen of opmerkingen maken.

Bovendien vinden wij het belangrijk om onze klanten te ontzorgen. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een vlotte en efficiënte afhandeling van het project. Of het nu gaat om het plaatsen van gyprocwanden, het schilderen van de muren of de aanleg van elektriciteit, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Scroll naar boven